NAČIN PLAĆANJA

Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na više načina:

  • plaćanje pouzećem- gotovinski u trenutku isporuke
  • plaćanje na račun- uplatom na račun u pošti ili banci
  • plaćanje platnim karticama(Visa,American Express,Dina,Mastercard ili Maestro)

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste poručili putem našeg sajta www.haosonline.com , plaćanje porudžbine se vrši u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe CITY EXPRESS koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje na račun

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom na račun, rok za uplatu je 3 radna dana od slanja potvrde porudžbine na e-mail adresu navedenu u porudžbini. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, pošti, banci i sl. Uplatnicu popunjavate na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine. Proizvodi će biti rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate nakon tog roka po osnovu istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala, i ako trenutno nemamo na raspolaganju poručeni artikal, o tome obaveštavamo potrošača putem email-a navedenog u porudžbini. Nakon prijema našeg obaveštenja potrošač je u obavezi da na e-mail adresu haosdesignkds@gmail.com  pošalje obaveštenje o odustanku od poruždbine i broj računa za vraćanje uplate, čiji je vlasnik lice čiji su podaci navedeni u porudžbini. Na dostavljeni broj računa se vrši vraćanje uplate u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustanku potrošača. Ako su dostavljeni pogrešni podaci o broju računa i vlasniku, o tome ćemo obavestiti potrošača, a vraćanje uplate će biti izvršeno nakon dostavljanja tačnih traženih podataka. Uplaćena sredstva se vraćaju u roku od 3 radna dana od dostavljanja podataka o broju računa.

Plaćanje platnim karticama

Robu poručenu putem onlajn prodavnice moguće je platiti Visa,American Express,Dina,Mastercard ili Maestro platnim karticama ukoliko su iste odobrene za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.

Prilikom plaćanja platnom karticom nakon što kupac potvrdi porudžbinu biće usmeren na stranicu Banka Intesa  na kojoj vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena kupac će biti ponovo usmeren na stranicu www.haosonline.com  sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju neuspešne transakcije kupac će dobiti informaciju o neuspelom plaćanju i moći da pokuša ponovo ili odabere drugi metod plaćanja.

Prilikom plaćanja platnim karticama ukupna cena poručene robe biće rezervisana na računu kupca i naplaćena u trenutku kada porudžbina bude potvrđena od strane prodavca.

HAOS © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.